Ontwerp

We gaan eerst na wat jullie wensen en verwachtingen zijn. Na dit verkennend gesprek meten we de tuin precies op.

Voorontwerp/definitief ontwerp

Na de opmaak van het voorontwerp komen we opnieuw samen om dit te bespreken. Met de nieuwe input gaan we opnieuw aan de slag om jullie definitief ontwerp op te maken

Plannen

Rekening houdend met jullie wensen maken we vervolgens een beplantingsplan op. Voor de verlichting zal ook een verlichtingsplan worden opgemaakt. Uiteraard wordt er voor de uitvoering een matenplan opgemaakt met de exacte afmetingen.

Aanleg

Voorbereidende werken

Bij het renoveren van een tuin dienen er steeds voorbereidende werken te gebeuren. Wij voeren de grond- en afbraakwerken uit. Ook het aansluiten van rioleringswerken, aanleg nutsleidingen en elektrische leidingen zijn mogelijk.

Verhardingen en groenaanleg

Afhankelijk van de wensen van de klant leggen we allerhande verhardingen aan. Van betonnen megategels, keramische tegels, kleiklinkers tot natuursteen. Ook waterpasserende klinkers en grindverhardingen met grindplaat. Een mooi groen gazon met planten die zorgvuldig volgens de wens gekozen zijn kleden de tuin mooi aan. Ook kunstgras is een mogelijkheid.

Tuinconstructies

De gezelligheid van water in de tuin door een (zwem)vijver. We plaatsen ook verschillende soorten afsluitingen en poorten. Houten tuinberging/poolhouse is zelfs op maat mogelijk.

Tuininkleding

Duurzame sfeerverlichting in je tuin plaatsen, een passende brievenbus, modulaire bloembakken, een gezellige watertafel of een jacuzzi. Wij kunnen dit allemaal plaatsen.

Onderhoud

Heb je zelf geen groene vingers? Of heeft u weinig tijd? U kan steeds bij ons terecht voor al je tuinonderhoud. Van snoeiwerken, vellen van bomen tot het deskundig onderhouden van je grasperk.

Terrasreiniging

Verwijderen van vuil en moslaag door middel van reiniging met borstel en water. Geen chemicaliƫn, dus goed voor het milieu.

Onderhoudsovereenkomst

Heeft u graag regelmatig een tuinonderhoud? Wij werken samen met jou een periodiek onderhoudsschema op, dit op maat van jou tuin.

Bedrijven

Aanleg/onderhoud

Bij ons kan je terecht voor het inrichten van de parking en groene zones, het snoeien en onkruidbestrijding van plantvakken, onkruidvrij houden van de parkings en het maaien van de grasperken.

Onderhoudscontracten

Graag regelmatig onderhoud? Wij werken samen met jullie een periodiek onderhoudsschema uit.

Moswanden/greenwalls

Moswanden bieden u een veelheid aan mogelijkheden. Verticaal groen kan volledig naar uw wens worden samengesteld. Het is niet alleen esthetisch mooi, maar ook akoestisch absorberend. En volledig onderhoudsvrij.

Plantbakken

Groen in een onthaal of kantoren. Het geeft een uitstraling. Wij helpen jullie graag verder in de keuze voor geschikte planten en plantenbakken.