Verhardingen

Verhardingen


Opritten

Bestaande opritten,parkings worden door ons vakkundig uitgebroken.We zorgen ook voor de afvoer van het hier uit bekomen afval,steenpuin en grond. Voor opritten en parkings moeten we vertrekken met een stabiele ondergrond, dwz voldoende diep uitgegraven, het plaatsen van een steenslag laag(gebroken betonpuin)met hierop een laag gestabiliseerd zand met een min.dikte van 20 cm. Op de gestabiliseerde laag wordt dan het gekozen materiaal geplaatst. Dit kan bestaan uit verschillende materialen zoals; klinkers,kasseien,blauwe hardsteen en grootformaat tegels(megategels).

Terrassen

Bestaande terrassen worden door ons vakkundig uitgebroken. We zorgen ook voor de afvoer van het hier uit bekomen afval,steenpuin en grond. Bij terrassen moeten we vertrekken met een stabiele ondergrond,dwz voldoende diep uitgegraven, het plaatsen van een steenslag laag(gebroken betonpuin) met hierop een laag gestabiliseerd zand met een min. dikte van 20 cm. Op de gestabiliseerde laag wordt dan het gekozen materiaal geplaatst. Dit kan bestaan uit verschillende materialen zoals; klinkers,kleiklinkers, blauwe hardsteen, alles soorten natuursteen,keramische tegels en grootformaat tegels(megategels).

Grindverhardingen

Wij leggen alle soorten grind en split voor u op een deskundige manier aan, hiervoor maken wij gebruik van splitplaat en geotextieldoek. Grindverharding is een duurzaam, stabiel en waterdoorlatende wegverharding. Een grindverharding is door zijn drukbestendigheid ideaal voor de aanleg van uw oprit of parking bij frequent gebruik.

Houten terrassen

Het sfeervolle karakter van een houten terras spreekt vele mensen aan, voorwaarde is uiteraard dat het terras wordt geplaatst volgens de regels van de kunst. Hiervoor bent U aan het juiste adres bij onze firma, werken we met verschillende soorten hout zoals Ip,padouk,bankirai enz. Wij plaatsen enkel en alleen maar hout met een FSC-Label, dwz hout afkomstig uit duurzaam bosbeheer dat voldoet aan de FSC-normen.(rekening houdend met milieu,respect voor plaatselijke gemeenschap en bosarbeiders, economische haalbaarheid).